Громадська організація Місто Сили, NGO MISTO SYLY, NGO The City of Power

Грудень 2023

Останній місяць 2023 року  стартував з підписання угоди про співпрацю з Mercy Corps у проєкті «Гуманітарне швидке реагування в Херсонській області». В основі проєкту лежить діяльність, спрямована на задоволення потреб населення, яке постраждало від обстрілів або примусового переміщення.

Протягом грудня ми за експертної підтримки ми підготували грантову заявку GMF з організаційного розвитку Організації.

«Місто Сили» запустило свій сайт, розроблений за фінансової підтримки Lifting Hands International (деякі сторінки сайту знаходяться в розробці, проте основна інформація вже розміщена); також наш розробник, CSOdigital “Цифрова Трансформація ОГС”, готує грантову заявку на Google Ad Grants для щомісячного просування організації мережі Інтернет.

«Місто Сили» розпочала почала процес інвентаризації за новим регламентом складського обліку та в рамках підготовки до автоматизації обліку в програмному комплексі «Вправно». Вся команда демонструє позитивний тонус в освоєнні нових операційних процесів, до команди долучаються нові волонтери. В грудні ми розширили кількість працівників мобільних бригад.

Проєктні активності Херсонської команди в грудні були особливо складними та небезпечними, через щільні обстріли Херсонщини (щоденно протягом грудня російські війська здійснювали від 80 до 170 обстрілів, випускаючи по 400-900 снарядів в день).

У Миколаєві місцева команда займалася розподілом хліба, допомагала закладам освіти в громадах Миколаївщини. Нінель Цибулько організувала збір та доставку в Україну гуманітарного вантажу в кількості 7 палет загальною вагою 2000 кг. Оскільки організація зареєстрована в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги, відповідно цей вантаж пройшов офіційну реєстрацію.

Не зважаючи на особливу насиченість грудня задачами адміністративного характеру, нам вдалось:

  • провести екстрений ремонт 7 постраждалих від обстрілів обʼєктів житлової та критичної інфраструктури, охопивши 48 бенефіціарів,
  • надати допомогу у вигляді засобів гігієни, побутового приладдя, продуктів харчування та медицини для 12 354 бенефіціарів.
Прокрутка до верху