Громадська організація Місто Сили, NGO MISTO SYLY, NGO The City of Power

Проєкт відновлення водопостачання у Дар’ївській громаді

До ГО «Місто Сили» звернулася Дар’ївська сільська військова адміністрація. У громаді, яка суттєво постраждала внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, а також постійно потерпає від обстрілів, виникла ще й проблема з водопостачанням. Щоб відновити його, необхідно було придбачити обладнання для запуску артезіанської свердловини вартістю понад 400 тисяч гривень. Коштів на це місцевий бюджет не мав.  

Вирішення нагальної проблеми “Місто Сили” супроводжувалося від моменту звернення до нас і аж до повного вирішення, тобто, зробили водопостачання “під ключ”. ГО виступило фактично девелопером у цьому проєкті.

Ми залучили інвестиції партнерів, зокрема, бізнесу, який відгукнувся на наш заклик. Частину коштів було  отримано з  благодійної виставки робіт фотохудожника Олександра Джантимірова. Його світлини із затопленого через підрив Каховської ГЕС Херсона експонувалися у Києві.

Також ГО «Місто Сили» знайшло професійну компанію з Херсона – ТОВ “Хіт Енерджі Груп”, яка стала виконавцем монтажних робіт у громаді. Приємно, що це херсонський бізнес, і він відновлює інфраструктуру Херсонщини. І майже за місяць населений пункт, де понад 700 будинків, і мешкає більше тисячі людей, отримав централізоване водопостачання. Обладнання, його встановлення, супутні роботи обійшлися більш як у пів мільйона гривень.

Керував проєктом заступник голови ГО “Місто Сили” – Олександр Сперчун.


Олександр Сперчун успішно виконав роль проектного менеджера в рамках проекту з відновлення водопостачання у селищі. Він продемонстрував високий рівень організаторських здібностей, комунікативних навичок та лідерських якостей, що дозволило йому ефективно координувати роботу усієї команди та успішно реалізувати проект. Завдяки його досвіду та знанням проект був завершений вчасно, в рамках бюджету та з дотриманням усіх необхідних технічних та безпекових норм.

Олександр чітко визначив потреби та цілі проекту, розробив детальний план його реалізації, а також постійно контролював хід виконання робіт. Він вміло мотивував роботу команди, ефективно вирішував проблеми та управляв ризиками, які виникали в ході проекту. Завдяки його чітким інструкціям та злагодженій роботі команди проект був завершений з високим рівнем якості і за мінімальний бюджет.

Мітка на відео 1:21:00
Прокрутка до верху