Громадська організація Місто Сили, NGO MISTO SYLY, NGO The City of Power

Незабутній Великдень для дітей Херсона влаштували «Місто Сили» та друзі з Польщі

У прифронтовому Херсоні залишається чимало малечі, чиї родини в силу тих чи інших обставин не можуть виїхати. Але ж діти є діти, їм хочеться свята, де б вони не мешкали. Це розуміють наші друзі з Польщі, які часто допомагають українському Півдню через ГО «Місто Сили», адже довіряють нам!

От і до світлого Великодня від людини з великим серцем на ім’я Себастіан надійшов  щедрий вантаж до Херсона, через Нову гуманітарну пошту. Наші волонтери оперативно зустріли посилки й розсортували їх. Себастіан разом зі своїми друзями зібрали для херсонської малечі понад 100 кілограмів смаколиків! А дітлахи власноруч створили для своїх українських ровесників вітальні листівки. Текст на них – і українською, і польською мовами, що свідчить про непохитну дружбу наших країн.

Просто на сам Великдень волонтери «Міста Сили» відклали свої святкові справи, аби передусім присвятити час привітанню малечі, які приїхали з Польщі. Наші хлопці і дівчата роздали всі подарунки від Себастіана і його друзів. Дякуємо благодійникам за щасливі очі херсонських діточок!

Про те, як все було, дивіться в нашому ексклюзивному відео:

А про Сеастіана і його команду нам ще є багато чого розповісти. Про це – вже у наступній публікації на сайті ГО «Місто Сили».

Доземно вклоняємося кожній людині, яка не забуває про прифронтову Херсонщину і продовжує їй допомагати. Сильні, бо разом!

Прокрутка до верху