Громадська організація Місто Сили, NGO MISTO SYLY, NGO The City of Power

Квітень 2024

У квітні високий професіоналізм та мотивацію продемонструвала команда грантрайтерів ГО «Місто Сили». За цей місяць ми подали 3 грантові заявки:

-на конкурс НДО Ресурсний центр будо подано проєкт з Розбудови організаційної спроможності ГО “Місто Сили”, в межах якого запитуються ресурси для проведення аудиту та тренінгів для команди, бюджет;

-на конкурс DRC «Інтегрована допомога у відновленні в Миколаєві» подано проєкт “Миколаївська область без бар’єрів” для  створення безбарʼєрного середовища в ряді установ в громадах Миколаївської області та Миколаєва;

-на конкурс Annual Crisis Response 2024 Allocation SIDA HPA (субдонор – DRC) подано проєкт “Реанування на кризу в громадах Херсонської області”, в межах якого планується проведення широкого комплексу закупівель продукції NFI, SHELTER та WASH з подальшим  серед населення Херсонської області.

У квітні роботу продовжили мобільні бригади ГО «Місто Сили». Відремонтовано 920 кв.м. стін, дахів та вікон у 6-ти будинках для 13-ти мешканців Херсона.

Наші волонтери проводили видачу гуманітарної допомоги – забезпечено  5904 мешканців Херсонської області.

У квітні ми отримали 900 комплектів фільтруючих систем для персональної дезінфекції води в побутових умовах. Йдеться про вантаж у кількості 20 палет. Фільтруючі системи допоможуть дезінфікувати воду з крану, колодязів, свердловин і т.д., при цьому не змінюючи її хімічний склад. Гуманітарну допомогу надано Medicine in action та GlobalMedic.

Цього ж місяця волонтери розпочали видачу даних фільтрів у Херсонській громаді. Частину фільтруючих систем ми передали мешканцям у Миколаєві, де теж інснує проблема з якістю питною води.   

Незважаючи на те, що опалювальний сезон у квітні вже завершився, ночами ще було холодно. Тому інфрачервоні UFO для населення виявилися дуже доречними. 100 таких обігрівачів у корисних для господарства наборах (сигналізатор диму, подовжувач, монтажна піна, герметик акриловий, пістолет для герметика, полотно ППЕ металізоване) команда ГО «Місто сили» видала у Миколаєві. Таку допомогу отримали малозабезпечені та представники товариства інвалідів. Набори надано Угорською Екуменічною Службою Допомоги.

Також даний партнер надав буржуйки для жителів Миколаївщини. 50 таких пристроїв наші волонтери передали у Доброкам’янку, Благодатне, Партизанське, Добру Криницю. Ці села Миколаївщини пережили окупацію.

Таким результативним для ГО «Місто Сили» видався квітень 2024-го. З переліком нових завдань перейшли у травень!

Прокрутка до верху